Meniu Închide

Livrarea produselor și plata

Plata produselor

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Client o factura pentru Produsele si Serviciile livrate, obligatia Clientului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Plata se poate face online (card bancar), prin ordin de plata sau ramburs.

Puteti face plata si in rate egale ,fara dobanda, cu cardul de credit emis de bancile :Credit Europe Bank/ Banca Transilvania/ Garanti Bank/ Alpha Bank

Pentru comenzile cu ordin de plata se va mentiona in “detaliile de plata” numarul comenzii si se va trimite dovada platii la comenzi@buku.ro pentru ca sa se poata pregati pentru livrare comanda.

Buku.ro isi rezerva dreptul anularii comezilor neachitate prin ordin de plata in termen de 48 ore de la plasarea comenzii (la care s-a ales ca modalitate de plata “ordin de plata”). Plata prin ordin de plata se va face in urmatorul cont:
BUKU PEOPLE SRL
CUI: 38261062
IBAN: RO23BACX0000001709916000
Banca: UNICREDIT BANK

 

Livrarea produselor

Comenzile receptionate in zilele de luni-vineri ,pana la orele 15.00 ,se vor preda curierului in aceeasi zi pentru a fi livrate in cel mai scurt timp (24-48h)

Comenzile receptionate in weekend (vineri ora 15.00-duminica),se vor procesa si preda curierului in cursul zilei de luni si vor fi livrate in cel mai scurt timp (24-48h)

In perioada sarbatorilor este posibil,din cauza cresterii numarului de livrari a firmelor de curierat, ca produsele comandate sa ajunga cu 1-2 zile intarziere fata de o perioada normala.

In cazul in care unele caracteristici ale produselor au suferit modificari ulterioare confirmarii Comenzii, Buku People S.R.L. va informa Clientul despre modificare iar sumele pe care acesta le-a achitat vor fi rambursate in termen de max 14 zile.

Costurile livrarii

Costul livrarii la domiciliu, prin curier,  al comenzilor este de 17.99 RON/comanda

Costul livrarii comenzilor prin intermediul lockerelor Sameday – Easy box  este de 11.99 RON/comanda

Pentru comenzile cu plata ramburs se aplica o extra taxa de 4.95 RON/comanda.

 

 

 

Comanda de minim 60 de RON cu livrare în locker si ai LIVRARE GRATUITĂ! 🚚💨
Comanda de minim 60 de RON cu livrare în locker si ai LIVRARE GRATUITĂ! 🚚💨