Cart

Showing 1–20 of 32 results

0 out of 5

First Stories – ‘Twas the night before Christmas

37.00 lei 26.95 lei
First Stories:" 'Twas the night before Christmas" este introducerea perfectă pentru copiii mici la acest basm clasic. Mecanismele de tip push-pull, wheel, slide aduc povestea la viață și introduc personajele familiare din poveste. Acest basm este frumos imaginat pentru o nouă generație de către ilustratorul de copii Miriam Bos.
0 out of 5

First Stories – Aladdin

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Aladdin reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate: Aladdin, duhul fermecat si lampa, Jasmine... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti pentru copii Amanda Enright.
0 out of 5

First Stories – Beauty and the Beast

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Beauty and the Beast reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și întoarcere aduc povestea la viață și dezvăluie scene preferate, cu Frumoasa si Bestia în castelul misterios. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de copii Dan Taylor.
0 out of 5

First Stories – Cinderella

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Cinderella este introducerea perfecta, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de tip push-pull, slide, wheel aduc povestea la viață și introduc toate personajele principale: Cenușăreasa, surorile ei, prințul frumos și, bineînțeles, zâna cea buna. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti de copii Dan Taylor.  
0 out of 5

First Stories – Hansel and Gretel

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Hansel and Gretel este introducerea perfecta, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de tip push-pull, slide, wheel aduc povestea la viață și introduc toate personajele principale: Hansel si Gretel si vrajitoarea cea rea si bineinteles casuta de turta dulce. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti de copii...
0 out of 5

First Stories – Jack and the Beanstalk

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Jack and the Beanstalk este introducerea perfecta, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de tip push-pull, slide, wheel aduc povestea la viață și introduc toate personajele principale: tanarul Jack, mama lui  si desigur Uriasul cel rau. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti de copii Natascha Rosenberg.  
0 out of 5

First Stories – Little Red Riding Hood

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Little red Riding Hood (Scufita Rosie) reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate: Scufita Rosie, lupul si bunica... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti pentru copii Natascha Rosenberg.
0 out of 5

First Stories – Peter Pan

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Peter Pan este o introducere perfectă pentru copiii mici în povestea clasică a lui J.M. Barrie. Cartea dispune de mecanisme de tip push-pull, slide, wheel pentru a aduce povestea la viață și a dezvălui scene preferate în acțiune. Urmați copiii lui Darling în timp ce călătoresc catre Tara de Nicaieri, descoperiți-i pe Baietii Pierduti și intalniti-va cu vicleanul...
0 out of 5

First Stories – Puss in Boots

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Puss in Boots (Motanul Incaltat) reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și dezvăluie scene cu povestea motanului incaltat ce isi ajuta stapanul. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de copii Dan Taylor.
0 out of 5

First Stories – Rapunzel

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: Rapunzel este o introducere perfectă pentru copiii mici în aceasta poveste clasică. Cartea dispune de mecanisme de tip push-pull, slide, wheel pentru a aduce povestea la viață și a dezvălui personajele principale în acțiune: Rapunzel, printul și, desigur, vrăjitoarea răutăcioasă. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de copii Dan Taylor.
0 out of 5

First Stories – Sleeping Beauty

37.00 lei 26.60 lei
First Stories: Sleeping Beauty (Frumoasa Adormita) reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate: frumoasa adormita, prințul și vrăjitoarea... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carrti pentru copii Dan Taylor.
0 out of 5

First Stories – Snow White

37.00 lei 26.95 lei
"Oglindă, oglinjoara, Cine e cea mai frumoasa din tara?" First Stories: Snow White este introducerea perfecta, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de tip push-pull, slide, wheel aduc povestea la viață și introduc toate personajele principale: Albă ca Zăpada, piticii, vânătorul, prințul și, desigur, regina cea rea. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de...
0 out of 5

First Stories – The Elves and the Shoemaker

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: The Elves and the Shoemaker ("Elfii si Cizmarul") reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate din poveste... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti pentru copii Steph Hinton.
0 out of 5

First Stories – The Frog Prince

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: The Frog Prince ("Printul Broscoi") reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate din poveste... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti pentru copii Yi-hsuan Wu.
0 out of 5

First Stories – The Jungle Book

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: The Jungle Book (Cartea Junglei) reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate: Baloo, Mowgli, Shere Kan... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti pentru copii Miriam Bos.
0 out of 5

First Stories – The Little Mermaid

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: The Little Mermaid (Mica Sirena) reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate: mica sirenă, prințul și vrăjitoarea marină... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carrti pentru copii Dan Taylor.
0 out of 5

First Stories – The Princess and The Pea

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: The Princess and The Pea  ("Printesa si Bobul de Mazare") reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și vă introduc personajele preferate din poveste... Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de carti pentru copii Emma Martinez.
0 out of 5

First Stories – The snow Queen

37.00 lei 25.90 lei
First Stories: The Snow Queen este introducerea perfectă pentru copiii mici la acest basm clasic. Mecanismele de tip push-pull, wheel, slide aduc povestea la viață și introduc personajele familiare: cei mai buni prieteni, Gerda și Kay, și Craiasa Zapezii cea rea. Acest basm iubit este frumos imaginat pentru o nouă generație de către ilustratorul de copii Dan Taylor.
0 out of 5

First Stories – The Ugly Duckling

37.00 lei 26.95 lei
First Stories: The Ugly Duckling (Ratusca cea urata) reprezintă introducerea perfectă, pentru copiii mici, a acestui basm clasic. Mecanismele de împingere, tragere și rasucire aduc povestea la viață și dezvăluie scene cu transformarea ratustei urate intr-o lebada frumoasa. Acest basm iubit este frumos desenat pentru o nouă generație de către ilustratorul de copii Dean Gray.
0 out of 5

How to Train your Dragon – The Hidden World 3D (carte cu aplicatie) (3D augmented reality)

59.00 lei 39.70 lei
Hiccup și Toothless s-au întors pe marile ecrane in "Cum să-ți antrenezi dragonul: Lumea ascunsă" - filmul final din seria populara inspirata de cele mai bine vândute povești de aventură ale Cressidei Cowell. Aceasta carte  le ofera copiilor (si dumneavoastra!) sansa de a aduce la viata dragoni 3D uimitori folosind realitatea augmentata pe smartphone-uri sau tablete. Fanii tineri ai cărților...
Loading...