Cart

Showing all 6 results

0 out of 5

Look and Say Farm

30.00 lei 17.90 lei
Aceasta este o carte pentru maini micute, cu priveliști colorate din curtea fermei și obiecte specifice fermei. Special concepută pentru cei mici, această carte plină de viață  va ajuta la îmbunătățirea vocabularului unui copil și a abilităților de recunoaștere a cuvintelor timpurii. Taburile cu imagini, în partea laterala a cărții îi ajută pe copiii mici să întoarcă paginile și să...
3.00 out of 5

Very First Words Animals

36.00 lei 26.30 lei
O carte pentru copiii mici cartonata, colorată și fermecător ilustrată, plină cu animale familiare, din diverse medii. In carte gasiti tot felul de animale dintre care animale sălbatice, animale de companie și animale de fermă.
0 out of 5

Very First Words At Home

36.00 lei 26.20 lei
O carte colorată caronata cu locurile si activitatile familiare din casa la care  copiii mici să se uite și să vorbească despre asta. Include camere cum ar fi baia, sufrageria si bucataria. O modalitate amuzanta de a construi vocabularul copiilor.
0 out of 5

Very first words colours

36.00 lei 26.20 lei
O carte cu culori vibrante, plină cu obiecte și culori familiare pentru copiii mici pe care sa le priveasca. De la prunele purpurii la iarba verde, de la soarele galben la delfinul albastru, sunt multe lucruri de privit și de vorbit despre, cartea încurajeaza construirea vocabularului și recunoașterea culorilor.
0 out of 5

Very First words my Body

36.00 lei 26.30 lei
Această carte încântătoare oferă ocazia pentru copiii mici să se uite și să vorbească despre  corpul uman. Include părți ale corpului, simțurile, hainele, lucrurile pe care le putem face și ceea ce corpurile noastre au nevoie ca să rămână sănătoase.
0 out of 5

Very First Words Things That Go

36.00 lei 26.20 lei
O carte colorată caronata plină de vehicule familiare pentru copiii mici la care să se uite și să vorbească despre asta. Include peste 50 de vehicole  diferite, de la un elicopter la un autobuz, de la un scooter la un tren cu aburi. O modalitate amuzanta de a construi vocabularul copiilor.
Loading...