Cart

Showing all 4 results

0 out of 5

Baby’s bedtime music book

78.00 lei 57.80 lei
Melodiile clasice liniștitoare și ilustrațiile frumoase din această carte reprezintă o modalitate perfectă de a adormi copiii mici. Imaginile delicate ale bufnițelor cantand serenade includ butoane pentru a apăsa pentru a reda melodiile, și trasee de degete și texturi diverse si decupaje
0 out of 5

Calming Music Book

78.00 lei 57.80 lei
Copiilor mici le va plăcea să se curleze cu această carte de muzică liniștitoare. Pur și simplu apăsați paginile pentru a asculta cinci melodii clasice liniștitoare, inclusiv muzică special amenajată de Schubert, Haydn și Fauré. Cu ilustrații încântătoare de Elsa Martins, arătând vidre, koala și lei bucurându-se de muzică.
0 out of 5

Little children’s bedtime music book

78.00 lei 57.80 lei
Ajutați ușor copiii mici să doarmă cu această carte fermecătoare pentru culcare, cu un panou de sunet muzical. Este intuneric in padure si puii de animale  sunt pregatiti pentru somn. Ascultați animalele cântand pe rand, si vedeti cum ele și copiii lor adorm. O introducere minunată a diferitelor instrumente muzicale și un ajutor pentru adormirea copiilor mici.
0 out of 5

Quiet time music book

78.00 lei 57.80 lei
Copiii mici pot avea un moment liniștit, în mijlocul unei zile aglomerate, cu această carte de muzică liniștitoare. Pur și simplu atingeți paginile pentru a auzi cinci melodii clasice liniștitoare, inclusiv fragmente din Mozart și Schubert. Cu ilustrații încântătoare ale lui Alison Friend, cartea arată că copiii se bucură de muzică.  
Loading...