Cart

Showing all 17 results

0 out of 5

How do animals talk?

60.00 lei 44.50 lei
De ce cântă păsările? Pot animalele să vorbească cu mirosuri? Și ce înseamnă semnalele lor? Tinerii iubitori de animale pot gasi raspunsurile la aceste intrebari si multe altele in aceasta carte adorabila de tip lift-the-flap. Cu ilustrații colorate, texte simple și clapete gata pentru a fi ridicate, aceasta este o introducere fascinantă in lumea animalelor.
0 out of 5

How do flowers grow?

60.00 lei 44.50 lei
Cum cresc florile? De unde vin semințele? De ce cad frunzele? Copiii mici pot afla răspunsurile la aceste întrebări și mai mult în această carte frumos ilustrată. Fiecare pagină are raspunsuri la cate o întrebare, cum ar fi: "De ce plantele au flori?" Imaginile colorate, textele mari și simple și clapetele de pe fiecare pagina dezvăluie răspunsurile. Copiii pot descoperi...
0 out of 5

How do I see?

60.00 lei 44.50 lei
Cu o mulțime de clapete care se ridică pe fiecare pagină, această carte informativă răspunde la întrebările pe care le au toți copiii despre simțurile lor. Fiecare pagină raspunde la o întrebare diferita, cum ar fi: "Cum gust lucrurile?", "Cum văd?" sau "Cum aud?". O introducere minunată in lumea simțurilor pentru mințile tinere curioase.
0 out of 5

What are feelings?

60.00 lei 44.50 lei
Această carte explorează fericirea, tristețea, mânia, frica și îngrijorarea într-un mod prietenos și abordabil pentru copiii mici. Personajele animale experimentează emoții diferite, în timp ce ridicarea clapetelor dezvăluie răspunsurile la întrebări importante, precum „De ce nu mă simt fericit tot timpul?” și „Cum pot să-mi înveselesc prietenul?”
0 out of 5

What are germs?

48.00 lei 35.50 lei
Ce sunt germenii? Cum se răspândesc? Și cum ajută medicamentele la oprirea lor? Copiii curioși pot să privească mai atent acele bacterii și viruși microscopici în această introducere fascinantă a germenilor și igienei, cu 30 de clapete de ridicat și care insisita pe spălarea mâinilor ca obicei important pentu a rămâne sănătos.
0 out of 5

What are stars?

48.00 lei 35.50 lei
Ceva clipește pe cerul noptii - o stea, dar ce anume sunt stelele? Care sunt cele mai apropiate? Pot oamenii să viziteze o stea? Copiii curioși pot ridica peste 30 de clapete pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această carte introductiva despre stele și cerul noptii, cu explicații simple și ilustrații minunate pe fiecare pagină.
0 out of 5

What is poo?

48.00 lei 35.50 lei
What is poo? Does everyone do it? And where does it all go? Children can lift the flaps to find the answers in this surprisingly charming book, and discover how much poo an elephant does, and what you can do with poo... There’s even a Who did these poos? quiz. A very informative little book!
0 out of 5

What is Sleep?

48.00 lei 35.50 lei
Ce se întâmplă când adormiți? De ce avem nevoie de somn? Și ce sunt visurile? Copiii curioși pot ridica peste 30 de clapete pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această introducere încântătoare despre somn, cu explicații simple și ilustrații minunate pe fiecare pagină.
0 out of 5

What is snow?

45.00 lei 35.50 lei
Din ce este facuta zăpadă? Unde se poate găsi? Unde ajunge zăpada? Înfășurați-va bine in haine calduroase - este timpul să aflați! Copiii curioși pot ridica peste 30 de clapete pentru a găsi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această introducere în acest fenomen al naturii, zăpada, cu explicații simple și ilustrații minunate pe fiecare pagină.
0 out of 5

What makes it rain?

60.00 lei 44.50 lei
Cu clapete care se ridică pe fiecare pagină, această carte încântătoare răspunde întrebărilor pe care toți copiii le întreabă despre vreme, de unde vin vântul? la De ce este mai rece în timpul iernii? Cu fapte surprinzătoare și sfaturi meteorologice, face o introducere strălucită a vremii, care este un subiect de curriculum național pentru Marea Britanie pentru anii 1 și...
0 out of 5

Where do babies come from?

60.00 lei 44.50 lei
Un mod încântător pentru copiii mici de a descoperi de unde provin bebelușii - de la omul bebeluș la pisoi, omizi și canguri. Copiii pot ridica clapetele pentru a afla cum sunt făcuți bebelușii, când se nasc, de ce anume au nevoie nou-născuții și cum cresc. O introducere fermecătoare, potrivită vârstei asupra faptelor vieții, pentru a le împărtăși copiilor mici.
0 out of 5

Why do things die?

60.00 lei 44.50 lei
O privire frumoasă și blândă asupra cercului vieții, folosind desenele superbe cu animale ale Christinei Pym pentru a explora emoțiile și faptele legate de moarte si pierdere, cu întrebări precum Este ok să vorbești despre moarte? Ce se întâmplă când cineva moare? Pot să strig, să plâng și să mă ascund? și Cum pot să nu mă mai simt trist?
0 out of 5

Why Do Tigers Have Stripes?

60.00 lei 43.90 lei
De ce cămilele au cocoașă? De ce țestoasele au carapace? Și de ce peștii au aripioare și păsările au aripi? Tinerii iubitori de animale pot găsi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această carte de tip lift-the-flap. Cu ilustrații colorate, text simplu și clapete groase de ridicat și linkuri către site-uri web atent selectate, cu videoclipuri și activități.
0 out of 5

Why do we need a potty?

48.00 lei 35.50 lei
Pentru ce este folosita o olita? Cum mă ajuta ea sa fac pipi? Când pot folosi o toaletă mare? Această carte distractivă este un ajutor perfect pentru pregătirea  copiilor să iasă din scutece ... Cu peste 30 de clapete de ridicat, umor blând și text ușor de înțeles pe fiecare pagină.
0 out of 5

Why do we need bees?

56.00 lei 43.00 lei
De ce avem nevoie de albine? Cum fac ele miere? Ce gasim într-un stup? Copiii pot găsi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această carte informativă de tipul lift-the-flap. Cu ilustrații colorate, texte simple și clapete de ridicat, copiii mici pot descoperi o mulțime de fapte uimitoare despre albine și de ce au nevoie de ajutorul nostru.
0 out of 5

Why does the sun shine?

60.00 lei 42.50 lei
Cum ne ajută soarele? Din ce este el facut? Și unde merge soarele noaptea? Descoperiți răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această introducere superbă a soarelui pentru copii mici, cu peste 30 de clapete ce asteapta sa fie ridicate, ilustrații încântătoare și text simplu. Acest titlu este publicat în colaborare cu Muzeul de Științe din Londra.  
0 out of 5

Why Should I Brush My Teeth?

48.00 lei 35.50 lei
De ce animalele nu au periute de dinți? Și de ce cad dinții bebelușilor? Toți ar trebui să se spele pe dinți? Copiii mici curioși pot descoperi răspunsurile la aceste întrebări și multe altele în această carte distractivă, cu peste 30 de clapete de ridicat, umor blând și text ușor de înțeles pe fiecare pagină.
Loading...