Cart

Showing all 3 results

0 out of 5

National Trust: Beetles, Butterflies and other British Minibeasts

31.00 lei 21.95 lei
O alta carte din seriade cărți cu autocolante create impreuna cu National Trust, această carte este plină de fapte despre tot felul insecte și casele lor. Veti gasi aici pagini cu fluturi, libelule, molii, albine, miriapozi si multe altele Acesta este introducerea perfectă in viata insectelor pentru cei mici.
0 out of 5

National Trust: Hedgehogs, Hares and Other British Animals

31.00 lei 21.95 lei
Prima dintr-o serie de cărți cu autocolante create impreuna cu National Trust, această carte este plină de fapte despre tot felul de mamifere minunate și casele lor. Veti gasi aici pagini cu arici, bursuci, iepuri, mistrei, caprioare, veverite, vidre si multe altele Și cu un ghid al spotter-ului pentru a ajuta la identificarea speciilor preferate, acesta este introducerea perfectă a...
0 out of 5

National Trust: Horses, Hens and Other British Farm Animals

31.00 lei 21.95 lei
O alta carte din seriade cărți cu autocolante create impreuna cu National Trust, această carte este plină de fapte despre tot felul de animale de la ferma și casele lor. Veti gasi aici pagini cu vaci, rate, cai, gaini si multe altele Acesta este introducerea perfectă in viata de la ferma pentru cei mici.
Loading...